Uppgradera omklädningsrum och dusch

Idrott är en viktig del i mångas liv. Rik, fattig, amatör eller professionell spelar ingen roll. Men det är ett faktum att idrotten har en stor betydelse runt om i världen.

Optimera omklädningsrummet

Inom lagidrott hänvisar många till vikten av stämningen i omklädningsrummet, i synnerhet efter karriären är det något många saknar. Det är ofta där man snackar före och efter träning och bygger lagsammanhållning. Men ofta kan omklädningsrum vara rätt omoderna och sunkiga. Men om man idrottar med stil bör man även ha ett omklädningsrum med stil. Det fördelaktiga är att man med enkla medel kan göra omklädningsrummet betydligt trevligare. Exempelvis kan man dela in varje spelares del i omklädningsrummet så man får som ett litet bås med en hylla med plats för sin utrustning. I duschen kan man göra det betydligt snyggare med nya fräscha duschväggar som gör mycket för duscharna överlag. Duschväggar på Rörfokus finns även i frostat glas samt i olika mått så man får lite mer avskildhet när man duschar.

Om omklädningsrummet har möjligheter

Om det kanske finns något mindre eller större utrymme i anslutning till omklädningsrummet så kan det vara läge att ha en tvättstuga med hängare och olika backar för exempelvis strumpor, träningströjor och träningsbyxor. Sätt gärna in större hängare med så de tjockare kläderna enkelt kan hängas upp under tvätt och torka tills det är dags för nästa träning.

Det finns uppenbarligen många saker man kan göra för att förbättra stil, känsla och mysfaktor i ett omklädningsrum om man bara lägger manken till. Nu för tiden finns även billiga klickgolv som man kan lägga om golvet behöver en uppgradering. Ofta finns det även någon inom föreningen som kanske arbetar med något av ovanstående områden som kan hjälpa till med själva arbetet till ett rimligt pris eller kanske till och med gör det gratis.