Skaffa digital signering till din idrottsklubb

Idrottsklubbar är mycket viktiga i samhället och är ett bra sätt för människor att hålla sig i form. De fungerar också som en plats för människor i alla åldrar att mötas och umgås. Till exempel är idrottsklubbarna en enorm fördel för barnfamiljer som vill få sina barn att engagera sig i idrott.

Faktum är att regelbunden fysisk aktivitet är avgörande för hälsan och välbefinnandet. Det minskar risken för en mängd allvarliga sjukdomar som diabetes, cancer samt hjärt- och kärlsjukdomar. Vidare kan det bidra till att förbättra koncentrationsförmågan, hjälpa till med sömnen och öka självkänslan. Den som regelbundet utövar idrott kommer att bygga upp sitt självförtroende.

Kom igång med digital signering hos Svensk e-identitet

I vår digitala och uppkopplade tidsålder har nästan allt blivit digitaliserat och signering är inget undantag. Digital signering gör det lättare att få fler kunder till idrottsklubben och upprätta eventuella avtal med affärspartners. Till din hjälp har du Svensk e-identitet som är marknadens främsta leverantör av tjänster för autentisering och signering. Svensk e-identitet har utvecklat tjänsten Visma Addo som erbjuder allt du behöver för att effektivisera och förenkla idrottsklubbens dokumenthantering. Visma Addo är utvecklad av Uppsalaföretaget Svensk e-identitet och är mycket enkel att använda, så enkel att du kan komma igång på bara några minuter! Förutom att vara enkelt är det även ett klimatsmart alternativ och naturligtvis juridiskt bindande.

Med Visma Addo kommer du att:

  • Spara både pengar och tid – Tidigare användes fysiska dokument för avtal som behövde undertecknas och den här proceduren är både långsammare, dyrare och osmidigare än digital signering som kan autentiseras på ett ögonblick.
  • Öka säkerheten – Digital signering är säkrare eftersom den är krypterad med modern teknik och inte kan manipuleras.
  • Bidra till klimatet – Till skillnad mot bläck och papper är digital signering mycket mer miljövänlig. Den minimerar kostnaden som skulle ha spenderats för att köpa papper och bläckpennor.