Av

Dags att kitta dig inför säsongen med nya fräscha GAIS kläder!

Info & Fakta, Tips

Vad är det som förenar dig med fotbollsklacken i sektionen under stundens hetta förutom gemenskapen och dem samstämmiga hejaropen? Det är givetvis kläderna du bär! Som hängiven GAIS-supporter är det grönsvarta stället ett måste när det är dags för match. Bara åsynen av supporterhavet i lagets färger ger fotbollsspelarna den kick de behöver för att prestera sitt allra bästa. Klä familj och vänner i GAIS-färger och ge laget allt ert stöd under både hemma- och bortamatcher. Ack du gröna, du svarta!

GAIS-kläder genom åren

GAIS-stället har utvecklats en del genom åren. Det allra första som var designat för atleter bestod utav en ärmlös väst i beige-röda färger. Denna färgskala representerar föreningens tidiga era och var framtagen för medlemmarna under sena 1800-talet. Allt eftersom åren gick övergick stället till mörkare färger och med undantag för 1963-1970 då stället var vitt, har de grönsvarta färgerna dominerat. Sponsorer har kommit och gått och flera stora svenska företag har stoltserat med sina namn på bröstet. Du som är en hängiven supporter och som vill se alla matchtröjor genom åren kan köpa en affisch som visar ställens olika utföranden.

Skötselråd för sportkläder

Tänk på att ta väl hand om dina GAIS-kläder så håller dem längre. Plaggen kan vara roliga att spara i en samling för kommande generationers GAIS-supportrar. Tvätta på låga temperaturer och vädra plaggen om de inte är smutsiga, istället för att tvätta i onödan. Klicka här om du vill besöka GAIS officiella souvenirbutik för att köpa matchande frukostmuggar, halsdukar, banderoller och andra roliga tillbehör.

Gräsplan i närbild

Om du har barn eller någon närstående som väntar barn kan du köpa häftiga babykläder med GAIS-logga. Det brukar vara en mycket uppskattad gåva till trogna supportrar. I souvenirbutiken kan du även köpa årskort till både vuxna och barn. Det sistnämnda är ett måste för dig som vill ge laget ditt fulla stöd på alla framtida matcher.

GAIS i hjärtat

Makrillarnas rop brukar höras långt utanför Gamla Ullevi och på bortamatchernas arenor. Det är en fotbollsklack med traditioner som tillhör en utav de äldsta i Sverige. De grönsvarta fanorna böljar i vinden och när ”Här e Gais från staden Göteborg” ljuder från långt håll vet du att det är dags att vässa hejaropen och bära fram laget till vinst. Oavsett vad resultatet blir kan GAIS-spelarna på fotbollsplanen känna sig trygga med att supportrarna gör allt och lite till för sitt kära lag.

Comments are closed.